Σάββατο 14/02, 19:00 Καφέ αντιμιλιτέρ από την πρωτοβουλία για την ολική άρνηση στράτευσης

afisa_kafeneio_xrwma

 

 Ένας υπουργός άμυνας που για πρώτη φορά μετά από εκείνο το Γενάρη του 1996 επέλεξε να πάει στα Ίμια με ελικόπτερο και να ρίξει στεφάνι.

Ενας υφυπουργός άμυνας που τη δεκαετία του ’90 πόζαρε με τη στρατιωτική του σχολή και φωτογραφιζόταν στο Παλέ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, προπύργιο του φασίστα και σφαγέα Κάρατζιτς.

Ενας υπουργός εξωτερικών για τον οποίο “ο πατριωτισμός είναι το βασικό κριτήριο προσδιορισμού των εθνικών συμφερόντων” και που ο Φαήλος Κραδινιώτης έχει πάντα πολλές καλές κουβέντες να πει.

Ενας υπουργός της αστυνομίας ο οποίος επιζητά την “ανακωχή” και την κοινωνική ειρήνη, την ίδια στιγμή που συνεχίζει τον πόλεμο στα σύνορα με τον φράχτη, αλλά και απέναντι σε όσους δε συναινούν με την αστική νομιμότητα.

ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τον Σύριζα και τη συγκυβέρνηση με την ακροδεξιά. Θα διερευνήσουμε τις θέσεις του για το μιλιταρισμό, για τη θητεία και τη στάση απέναντι σε όσους την αρνούνται, για τον στρατιωτικό και αστυνομικό μηχανισμό, για την εξωτερική πολιτική.

Καφέ αντιμιλιτέρ με μουσική, προβολές, αρχειακό υλικό και ανανγωστήριο το Σάββατο 14 Φλεβάρη στις 19:00 στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο Βίλα Ζωγράφου από την Πρωτοβουλία για την Ολική Άρνηση Στράτευσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *