Ανταπόκριση από τη μικροφωνική-πορεία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας, στις 24/3 στου Ζωγράφου

Την τρίτη 24/3 αναρχικές συλλογικότητες, καταλήψεις, στέκια των ανατολικών και αλληλέγγυα άτομα πλαισίωσαν δυναμικά τη μικροφωνική αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας, καλεσμένη από την αναρχική συλλογικότητα “Μαύρο Δάσος”, και εν συνεχεία προχώρησαν στη διεξαγωγή της καλεσμένης πορείας. Η πορεία σκοπό είχε να καταδείξει την αλληλεγγύη μας στους απεργούς πείνας, καθώς και να καταδικάσει το κλίμα αστυνομοκρατίας και προληπτικής καταστολής που επιχειρήθηκε να καλλιεργηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κρατικό του μηχανισμό στις 23/3 στην περιοχή του Ζωγράφου, με πρόσχημα την “πιθανότητα κατάληψης του Δημαρχείου” ως δράση αλληλεγγύης στους απεργούς και σε συνδυασμό με την πρόσφατη κατάληψη στον ραδοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.
Η πορεία διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους του Ζωγράφου και ο δυνατός της παλμός εδραιώθηκε με δυναμικά συνθήματα, μοιράσματα κειμένων, πέταγμα τρικακίων, γράψιμο συνθημάτων, σπάσιμο καμερών έξω από τράπεζες, καθώς και με μια τολμηρή ανακαίνιση στο εξωτερικό και εσωτερικό των γραφείων της κυπριακής εθνικιστικής παράταξης που έκαναν το λάθος να είναι ανοιχτά εκείνη την ώρα, και αποτέλεσμα είχε τα μέλη τους να τραπούν πανικόβλητα σε άτακτο φυγή.
Με τα παραπάνω, καθώς και με το κεντρικό πανό “Μέχρι το γκρέμισμα κάθε φυλακής / Νίκη στον αγώνα των απεργών / Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας” έγινε ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν τέλειωσε, αντιθέτως τώρα αρχίζουν όλα. Ο αγώνας ενάντια στην κρατική τρομοκρατία συνεχίζεται.

ΟΥΤΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Βίλα Ζωγράφου

20150323_140303 - Copy(1)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *